Hb rendah xtau mcm mana nak buat lagi

Sedihnya saya harini checkup hb turun lgi. Dari 9.7 jd 8.7 . Padahal semalam dh mkn kerang, pg td dh mkn kurma. Sy tak faham badan sy ni. Sy tak tau mcm mana lg nak buat hb sy naik. 2 minggu ni sy x skip mkn jambu batu. Mknan selalu ada protein. Jambu batu, pati delima, kurma, kacang , sayur banyak lgi. Tp still xnaik juga 😭

74 Balas

cuba makan ikan bilis, hati ayam atau bayam . ikhtiar ja.. saya makan ketiga² kat atas ni msa ank prtma hb 8 saja naik ke 13 terkejut jugak .. anak ketiga skrg saya xblh nak telan hati ayam pla jdi makan ikan bilis dan bayam ja hb 12 11 turun naik gitu ja .. kita ikhtiar saja mana² ya .. mntau boleh naik .. semoga awak dan baby sihat² ja .😊