Sejak anda hamil, anda cenderung pada emosi yang mana?

Voice your Opinion
Cepat menangis/sedih
Cepat marah

1198 respon

26 Balas

Cepat marah sbb dah 8 bln org tak bayar hutang 😌 skrg lepas dah keluar bom atom ckp nk buat police report baru la kata nak bayar minggu depan .. ni bkn sbb hormon kan 😂😅 bkn sesaja nk marah2 org ni , marah bersebab huhu

dua² ada . boleh dikatakan moody x menentu laa . itu tak kena ini x kena . rasa mcm nak kurung diri dlm bilik sambil layan movie jee pun ada 😂

menangis kekadang bukan pasal pasangan.. tp Hal yg remeh2.. kucing dtg mintak makan pun boleh nangis 😬😬

tak menentu. kadang kita nangis tanpa sebab. pastu kadang nak marah tiba². gile tanpa sebab 🤣🤣

Cepat sedih dan sangat2 sensitive. Any tips utk kawal rasa ni?

Tak menentu kdng cpt marah cpt sedih, bad mood, Dan sbagainya

cepat sangat sedih. pastu kadang menangis sorang. 🥲😞

Cepat terasa.. bila pasangan x memahami isteri..

Tidak berkenaan

kebanyakan cepat marah