Full breastfeeding

Sedih sgt..anak sy full bf..nak masuk 3 bulan..dia mmg kuat menyusu dan dia kencing byk..mak sy salahkan sy..dia kata anak sy kencing byk sbb sy suka minum ais..haritu anak sy batuk pun dia salahkan sy sbb sy suka minum ais..sy stress sgt..bila sy kata tu mitos dia tetap salahkan sy..

14 Balas

apebenda laa. kuat nyusu kencing bnyk maksudnya ckup laa susu. kang klau kurang susu memandai bg nestum la apa laa konon tak kenyang tak ckup nutrisi. takleh brain org tua2 yg suka judge ni 🙄. saya sendiri ada je mak dgn mil yg jenis ceni. cuma saya lebih suka tegas. Kita ni kalau org tua nasihat iyakan je wlaupun salah, tp saya tak ikut je. kalau dia insist nk gak kita ikut, sorry laa lepastu mmg jarang la dpt tgok cucu.