Full breastfeeding

Sedih sgt..anak sy full bf..nak masuk 3 bulan..dia mmg kuat menyusu dan dia kencing byk..mak sy salahkan sy..dia kata anak sy kencing byk sbb sy suka minum ais..haritu anak sy batuk pun dia salahkan sy sbb sy suka minum ais..sy stress sgt..bila sy kata tu mitos dia tetap salahkan sy..

14 Balas

sye selalu percye yg mana perlu .. yg mcm mngarut ni tk berdasar ni sye abaikan .. syg dgr jee okok . pastu sye buat tk thu je ..heheh ..