Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

Sabar ye sis.. Semoga sis kuat.. Sy dekat 4 tahun ttc.. Ni baru lekat.. Macam2 orang cakap.. X blh ngandung sbb gemuk la.. Ape la.. Tapi saya Berdoa sgt harap kali ni kekal sampai lahir.. Sbb da 3 kali gugur.. Sedara2.. Semua kahwin terus ada baby n ramai yg beranak pinak dah.. Saya baru nak ada.. InsyaAllah ada rezeki kita.. Cuma antara lambat atau cepat je.. Jgn berhenti berharap.. Terus kn usaha.. Doa.. InsyaAllah ada rezeki sis.. Saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan sis utk mendapatkan zuriat ye.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal.. 🤲🏻🤲🏻