Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

saya dulu masa awal kahwin fikir juga pasal anak sbb mostly kawan semua ada anak, ipar bunting pelamin. Circle saya kahwin semua bunting pelamin. Sedih tu jgn cakap lah asyik menangis je lama lama saya tak fikir sgt pasal anak sbb nanti stress manjang. Just enjoy je dating dgn husband berjalan, holiday semua tu hehe. Tak lama nak masuk tahun kedua kahwin tetiba saya taktahu pregnant dah 4 bulan and skrg saya tengah tggu hari nak bersalin. Dalam kita tak fikir pasal anak Allah datangkan rezeki buat kami. Sis jangan banyak fikir just treat yourself nice and better inshaallah Allah akan kasi lebih dekat sis. Banyakkan berdoa ❤️❤️❤️

2y ago

Percayalah kaum wanita ni kuat. Boleh hadap semua tapi dalam kekuatan kita ada terselit rezeki dalam diam. Inshaallah semua ada rezeki masing masing percaya lah. Hug and kisses 🥰😘😘😍😍