Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

boleh nak bersedih cuma jgn keterlaluan. itu dah bahagian & rezeki dia. mungkin awk rezeki anak lambat, tp yg lain melimpah ruah. dikelilingi org baik & dikurniakan kesihatan yg baik juga salah satu rezeki. Insha’Allah satu hari nanti pasti ada untuk awk jika dah tertulis. buat masa ni jgn stress2, enjoy life together dgn husband. & jika belum buat rawatan kesuburan, dah boleh survey2. moga dipermudahkan ☺️