Hai semua.

Sedih bila husband ckp kwn yg kahwin lewat 2/3 bulan dri kami dh ad ank dan otw second. Kadang nk kuatkan diri sendiri yg ni rezeki Allah bagi. Tapi kadang ii sedih juga . Any kata ii semangat?

14 Balas

anak tu rezeki,mgkin Allah belum bg sbb nk sis n husband kukuhkan lg ekonomi.patut husband bg kata semangat bkn down kn lg isteri,klu stress mcm mana nk ada rezeki nya.kdg2 masalah bkn dtg dari isteri,huband juga bole jd punca.sis kuatkan diri, insyaallah ada rezeki ti