Keguguran 2 kali

Sedih jugak kadang-ii nampak orang dah ade anak tapi saya belum ade anak lagi .. Saya faham rezeki masing-ii tapi kadang-ii jugak rasa macam down dari orang lain.. nak-ii kalau orang sekeliling.. bile time delay period cepat-ii beli UPT test tapi test selalu samar-ii tak tahu pregnant lagi ke tak .. tak lame tu then period ... sekarang dah 2 months lebih delay period buat upt test sekali lagi still Samar-ii .. sekarang rase macam buntu sangat tak tahu nak buat ape.. #Ttc10MonthsAfterMiscarriage

2 Balas

sy pn baru ni kli ke 2 k,guguran..setiap kali hamil akn ada bleeding rahim msh tk kuat lg..anggp BLM ada rezki lg..ttp usaha

Sy pun 2 kali keguguran. Jangan putus asa. Teruskan usaha