Saja luah, jgnlah kecam

Assalamualaikum saya ibu 2 anak nak masuk 3 .. hidup dengan ibu , keperluan tiap2 bulan, anak 1st sekolah rendah , 2 pampers Dan susu. Husband dkt Kajang , atas sebab kesalahan tertentu.. #fahamjela Keluarga pihak sana , takde membantu apa pun , Dari segi kewangan atau Tanya Khabar . Takpe saya ok. Kadang sedih sangat2.. tapi hari doa supaya Allah kuatkan diri ni ,kuatkan hati ni. Untuk anak2. K lah

4 Balas

Terus kuat ye ibu.Saya doakan semua kesedihan diganti dengan kebahagiaan suatu hari nanti amin. Kami takkan kecam, awak cerita lah semua yg terbuku dalam hati tu kalau benda tu boleh legakan kesedihan. Apa2 pun lepas bersedih kita kena bangkit balik untuk anak2, untuk diri sendiri. Saya doakan urusan ibu, anak2 n keluarga dipermudahkan dunia akhirat

6mo ago

Terima kasih ye 🥲 Amin.. semoga ada bahagia selepas ini...

ujian yg hebat utk org yg hebat. sy doakan sis kuat dan bersemangat meneruskan hidup demi anak2. berserah sepenuhnya kpd Allah. inshaAllah sis dan anak2 akan baik2 shj.

6mo ago

terima kasih 🥲

Sabar okay ibu 🫂 percaye pade Allah, inshaAllah ade yang terbaik untuk sis dikemudian hari 😊 terus kuat 💪🏼

6mo ago

terima kasih 🥲

Semoga urusan ibu membesarkan anak anak dipermudahkan. Ibu kuat 💪🏻💪🏻💪🏻