prepare brg baby

Sedar2 dah masuk 6bulan..due bulan 6..tpi satu ape pun xbeli lagi..sape same dgn sy..??

prepare brg baby
111 Balas

huhu dpt tau pregnant trus bli sbb excted sgt huhu... tp ad bgus jgk bli akit2 dri awal ni... sbb nak bli skli gus smua nt... brtus3 jgk... kmi bli 3 4 brg sbln skli pn dh srtus lbh...

Sy lg 2minggu nk bersalin dh...15/5...anak ke 3..mmg lmbt bli brg2 bby...sudah nyer ms 30w br bli online je...Alhamdulilah brg bby dh cukup...tmbh2 gn abg2 dia punya je skrg...

Sayaaaaaaaaaaa!!!!!!! Dah lah lama dah tak bersalin baju anak yang dulu² pun dah takda ni kalau pkp diteruskan sampai bersalin anak pakai kain batik lah jawabnya 😅

4y ago

Samela ngn saya. Jarak anak 1st ngn 2nd 6 thn. Samela jgk yg dlm perut ni inshaallah no. 3..alhamdulillah sy disahkan pregnant mse akk die umur 6 tahun jgk. Baju2 mmg dh byk bg org. Sbb pkir ingt xdpt lg. Hehehe.. Alhamdulillah ade lg rezeki

Sama due date 😆😆 tak beli apa lagi..suami cakap tunggu 7 bulan keatas..mungkin dalam awal bulan 5 baru g beli barang kot...semoga dipermudahkan urusan kita...

prlahan2 je..sy pn mcm tu jgk..7bln bru beli tilam beg2 bju tu pn online je..8bln lbih bru gigih p shoping skli jln2 regang kn otot2..hehe..walaupn mengah hehe..

Sye bln 7 .. Pn xprepair ap2 .. Sbb brg2 adek dy bnyk lgii .. Nk tmbh pn pampes .. Bju siket2 .. Sbb bwu je bersalin 2018 ... N taun ni ngndng lagii hihihihi

saya baru 28week dah start beli dekat shopee sbb pkp ni kan susah nak keluar. saya anak sulong banyak benda nak beli jadinya saya beli sikit sikit. 😂

Sy tggu hari jee nie... Brg² beli 2minggu sbelum pkp... Lewat sgt beli... Alhamdulillah sekarang brg penting da lengkap .. anak first...

Beli sikit2 dulu.. Klu beli skali smua.. Blh pening kepala. Penat pun ada.. Saya 30mgu dah siap smua dah.. Skrg 37mgu dah.. Tgu masa jer

Sama la saya awal bulan 6 nati due nye . Da start beli da baju n barang2 yg penting . Takot makin lama makin tak larat nak berjalan