Ada yg dah masuk 30w?due januari 2023. Ibu² dah prepare brg bby & berpantang berapa peratus? Hehe.

Persediaan bersalin

6 Balas

Masih menyoping dkt shopee.. wlaupun due feb, tp doc dah bg hint dec-jan sebab premature history plus twins.. harap2 blh settle by nov ni, dec nak rest and ready.. Skg tinggal nak cr breast pump on the go, dan set berpantang...

sy pun bersalin jan. tapi barang belum beli papew lagi.. ingt bulan 12 baru nak cari brang bby. 😅😅

Alhamdulillah settle cuma sikit je lg nk top up masuk beg😅

Hampir lengkap keperluan, brg belum masuk beg lagi

Hampir lengkap. Dlm 90% dah. 😊

80% dh nk topup.sikit ja lagi🤭