37weeks

balik checkup, Dr kata kepala baby engaged! mari lah kita pack ape patut. ikutkan due 25hb. get ready awal. sape same due dgn saya ??‍♀️?

37weeks
57 Balas

Me 🙋 2nd baby. Check up kt kk,nurse berkali2 Tanya brg DH prepare ke belom sbb baby xlama dah nk kluar. Pdhal belom prepare packing Masok beg lgi.😂moga dipermudahkan urusan ye nanti.xsabar baby kuar.

5y ago

itu laa tak sabar kan. tp takut. hahah semoga dipermudahkan untuk kita2 semua 😊

Sy kne pkse bersalin hri ni..bru 36w5d due sy 27hb...ni,xpi bby nk kuo jgk hri ni..jln dh bukk 2cm...so kne tnggu dokter induce tuk bge bukk besar ag

5y ago

Air ketuban kurang

Sama dgn saya.. 25/10.. Get ready je kita.. Huhu.. X sabar nak jumpa baby.. Semoga kita dipermudahkan urusan bersalin nty sis.. 😍😍

5y ago

Hospital tengku ampuan rahimah klang sis..

Sori tanya, maternity pads tu ada tali kat dlm tu x? Sebab ada yg bgtau, tali pakai ikat tu kena sdri sediakan.

5y ago

ye klau kat shopee nk kena tggu, saya pn tk jumpa pad bertali kat pasaraya kena la beli online

Saya due 26hb. Berdebar tunggu hari. Perut dah start rasa tak selesa sakit2. Lgsg tak boleh tido malam.

38w5d due 13.10 tp induce 6.10 ni. Dah pack dah. Bawak 1 beg je. 😂 Xtaula ckup ke tak.. Risau lak🤣🤣

5y ago

Kena induce sebab baby kecik.. Sb tu je.. 🌹Kalau tak, mmg kena tgu due..

Sya due 5/11 dh packing barang baby awal2 dh. Sbab takut baby kluar awal. Sbab doktor kata dh buka 1cm.

5y ago

ohh yeke. semoga dipermudahkan sis. doa bnyk2 yaa 😘

Sye due date sama dgn kak...25/10 tapi scan baby weeks baru 34 weeks...tak tahu nak buat ape

Semoga dipermudahkan urusan sis melahirkan,semoga kedua duanya selamat. Aamin Aamin Allahuma Aamin

5y ago

inshaAllah aamiin aamiin ya rabbal al aamiin

Sy da siap pack da. Hehe. Due 3/11.. takot baby keluar awal plak. Hehe.. next week doc nk scan.

5y ago

A.ahh. standby dlm kete da beg. Hehe