Nesacafe Decaf boleh ke pregnant mom minum selalu?

Sedap tak terhingga nescafe decaf ni...ya allah. Hilang betul gian dia..

2 Balas

X boleh. kopi boleh menyebabkan hb low. Milo & teh pon sama. Untuk lepas gian ok la. Selalu x di galakkkan.

5y ago

Tu la. Kne berkorban sikit. Hihi.

Boleh minum sekali sehari je kalau x de mslh hb..

5y ago

Last hb sy masa sblm puasa mmg 11.3, sama mcm sis.. masuk bulan puasa, sy mkn iberet waktu mlm, hb naik 12.2 then sy continue ambil iberet waktu mlm je.. sy minum neslo masa sarapan skali dgn mkn utama sbb sy mkn berat waktu pagi je..