Pantang czer minum coffee decaf

Boleh tak dlm pantang minum coffee decaf ? Saya teringin sgt . Tk terdaya dah . Mcm nk ngis sbb nk sgt .

4 Balas

ibu hamil & ibu menyusu boleh je minum kafien (milo, tea, coffee, nescafe). cuma berlimit. sehari boleh minum 150-300mg. bersamaan 3cawan kecik expresso tu. kenapa dlm pantang xley minum coffee decaf sedang kan dekat ward hospital pon minuman pagi milo susu awak😅

Boleh je kalau nak minum sekali, takda masalah 😊 Saya waktu pantang pun ada minum kopi beberapa kali dalam sebulan pantang tu. Tapi tak tiap hari la. Sekali sekala je. Bf pun ok je, semua normal, susu tetap banyak, alhamdulillah.

boleh je xde masalah, limitkan kalau baby BF. jgn gasak minum kopi 1 jug HAHAHA kang baby pulak yg xtido🤣

Sy czer, masa pantang minum kopi o. Alhamdulillah bby bf ok xde mslh.