Dah 37 weeks masih sendawa dan lidah tak sedap

Salam saya dah sarat sangat dah,tapi masih sendawa lidah tak sedap Ya Allah seksa betul rasa.Dengan sakit pinggangnya sebab sakit ni takde ubatnya saya nak kata2 semangat je supaya kuat sebab kdg tu saya rasa cm cepatlah beranak.Sebab lelah betul rasanya.Doakan saya mudah bersalin sebab pregnant kali ni saya alahan angin gastrik sampai 9 bulan menangis je kadang tu.Air masak pun loya je minum.

2 Balas

moga dipermudahkan urusan sis. jaga diri, semoga sis dan baby sihat selalu. kena alas perut selalu dengan makanan walaupun sikit

jgn lupa sentiasa isi perut dgn biskut kering atau pisang. moga dimudahkan urusan