minum nescafe

kenapa saya minum nescafe smlm terus rasa tak okay yaa. padahal saya minum sikit ja. sebelum ni minum okay ja, tiba minum balik terus badan rasa tak sedap.

7 Balas

dlu sblm mngandung ok dngan sya minum minuman berkafen ne..nescafe to bln 1 ka agak nya...abis 1 pek 24 pcs to sya minum....masuk bln 2 hujung2 bln bgto sya beli lg..dah tak ok...klau minum mcm semput sesat nafas...jdi sya stop lah...sekali cek2 bidan hamil bru brapa mggu..patut lah tak serasi suda..skrng tak serasi lg minum teh...semput dan sesat nafas...skrng minum milo lg terai ok tak semput tak sesat nafas...harap2 serasi

mungkin awak x serasi minum kopi segera. saya minum kopi o je itupun bila teringin dapat secawan ok la. kalau kopi o pun x sedap bdn jugak tandanya awak kena stop skjp minum kopi ye mummy

Mgkin sbb sis dah pregnant, then bila minum tak sama mcm sblum ni. Badan jadi tak sedap. Boleh stop ambik sis sbb kafein tggi tak elok untuk ibu hamil🥰

klu pregnant jgn minum minuman yg berkafein cth kopi nescafe teh sbb nti xserap ubat yg kk bg..

Same here. Tp teringin… habis muntah wlupun sh 2nd trimester

nescafe - caffein.. adalah yg tak serasi tu

pregnant? jgn minum klu mcm tuuu.