mak mak ckp awal kandungan jgn heboh2

this my second pregnancy tpi kali ni my mum pesan diam2 smpai baby dh 4 bulan. they do belive if u told to everyone u might lost. i tk tau la betol ke tak but apa pendapat korg??

20 Balas

yg I percaya masa pregnant elok la kite diam2 je dlu.dh lahir baru kita hebahkan melalui knduri akikah tu.tp close family kena tau la dr awl.mcm I just inform parent, in law n close frend je.soc med mmg lgsg takde up apa2..