Scan

Seberapa kerap mamy dlm ni scan baby spanjang preggy..hihiii..excited plak tapi tu lah duit plk..??

16 Balas

Sy dh 3x scan,2x buat kat private sbb nk bukak buku pink n sbb risau bulan lps berat naik 3.4kg 1x buat dekat KK mase 1st time dtg utk buat buku pink InsyaAllah dlm bln ni ada plan nk buat detail scan pulak sbb risau la preggy time umur dh byk ni

Byk kali. Sbb byk kali checkup kt hospital mmg perlu scan. Tp just 2D je. Yg lain2 mmg xbuat sbb buang duit je. Haha. Tp yg plg pntg detail scan tu wajib buat.

Saya awal2 pregnant tu je kerap scan almost sebulan 2x jugak. Lepas masuk weeks ke 17 takde scan dah. Tgu scan dengan kk je. Hehe

Saya 29w, baru 4kali scan.. Minggu depan ade jgk scan ni.. Awal2 pregnant haritu je kerap scan.. Xpernah scan swasta pun

Sy sebulan sekali scan. Kekadang 2x sebulan. Gambar scan baby dah boleh buat album dah kalau kumpul. 😇

Sya 1 bulan 2 kali sda..next week 1 kali lgi.. sbb pcos and baru 9 weeks. Tapi under kpj damansara

Sy scan kat kk sahaja setiap kali check up dgn doktor. 6/7 kali. Last scan isnin ni.

First scan kndgan 5w Second scan 8w Third scan 9w Next 4 scan 10w hihi

Sya scan kt KK ja ikt appoitment doktor, 18hb ni scan kali ke3 utk 20w

Masuk 20minggu, setiap bulan scan. Nak tengok perkembangan baby.