Scan gender

Hi ibu2. berapa minggu prgnant blh scan gender baby ye? ramai jgk ckp 15w, 16w dah nmpk. Excited plk rasa 😀

3 Balas

Sy first scan dlm 7bulan nmpk girl 💯 2nd bby scan juga dlm 7 bulan tp xnmpk dpn dia kepit So assume boy or girl.. pastue xpenah scan dh 😂 Kuar jew boy.. Xtau lah sy ni pregnant xada rasa excited nk tau jantina 😅 maybe hormon kot,pk janji anak sihat jew Laki pompuan sy xkisah.. Ni sy pregnant anak ke 3 anak2 n nenek dorg Yg excited nk tau laki ke pompuan 😂 Sy ckp tgk lah nanti lg 2minggu br scan jantina 🤭 Semua ckp “lama nya” 😂

Saya ade try saja tanya doctor masa scan 13w tengo gender dia kata nmpak mcm girl tp tak pasti nak confirmkan kena juga rescan balik nnt🤣 sbab kadang awal sngat pistol pun blh sorok😂 so saya plan nnt 18-19w try buat gender scan pula lagi 2 minggu ni. Hehe..

7mo ago

Sis,so betul ke gender baby sis girl? 😅 sbb sy 14w sono ckp kemungkinan girl..

saya 12w dah nampak 🤣 ikut kepakaran doktor dan jenis mesin dia jugak kot

11mo ago

rutin check up dgn doktor pakar lepas tu dia ternampak sekali. tiap kali scan dgn doktor mmg dia akan tgk keseluruhan sekali gender