x nmpk kantung lagi. ?

hi. saya pregnant 9w2d... last week pergi scan tapi doc ckap kantung xnmpk lg... is it ok kalau saya pergi scan lg this week? bhya x scan bnyk kali? ni 1st baby... rasa excited da... tapi takot plak... ?

1 Balas

actually tak disarankan sgt scan byk kali..since teknologi ni tak bgus sgt utk baby kita..lagi2 awal mcm ni..sy dlu 7weeks dlm dot je..kantung pun tak nmpk lagi..Alhamdulillah now dah 24weeks..baby sihat saja..perasaan excited tu tak dinafikan ye,doa byk2..❤

5y ago

much better on 10weeks ke atas ya..in shaa Allah baby okay❤