19weeks pregnant

Normal je kan perut kita tak nampak macam pregnant kalau 19w? Sebab baby kecik lagi kan. Ni first pregnancy, menyampah orang tegur sampai kadang sound balik orang yang bercakap tu. Geram

12 Balas

normal .. saya pun perut kecik jgk 19week☺️Yg penting baby sihat je dalam tue .. Org lain taktau pun preggy , selalu husb yg kena tanya "bini dah ada isi ke" ... Penat nak menjawab , ckp je dgn org doakan yg baik-baik utk kami .. Semoga baby dan ibu sihat .. Aamiin

Sy pregnant 18 weeks tapi perut tak nampak besar sangat even officemate pun tak perasan sy tengah preggy. Cuma kalau pakai baju ketat tu nampak la juga perut tapi still comel je. Kakak sy dulu pregnant, time2 ni dah besar perut dia. Macam dah 6,7 bulan. Hehhee

anak pertama usia 6 bulan ke atas baru nampak perut.. tapi kali ke 2 ni 19 weeks dh nampak perut nye.. risau tngk perut dh nampak sbb dulu tk macam tu.. mungkin sbb anak no 2 ruang perut dh besar.. lain orang lain kn.. yg penting baby sihat2 di dalam😊

Saya 20weeks perut still tak nampak lagi😅 , alhamdulillah semalam baru p scan doktor kata semua ok sihat je lega rasa bila doktor kata begitu rasa nak nangis tau sebab pikir kenapa perut tak besar2 mcm owg lain hahahahahaaaa..

normal.. ikut bdn masing².. sy hampir 7bulan baru nampak.. cukup bulan lahir. ank nak 3.6kg. jgn risau , mungkin pembuka bicara unt mulakan perbualan . think positive ok .

saya pun asyik² je kena tegur nampak kurus lah,perut kicik sangat lahhh hmm saya pun tak kesah,cakap je saya tengah lapar tu lh Kecik😂😂

betul tu kadang sakit hati betul ..macam nak cakap jaa klau xdak benda baik nak ckap baik diam jaa ..

12mo ago

cakap elok2 je la. "haah ye makcik. comel kan perut saya. baby pun mesti comel macam saya. anak ok je ni dalam perut. terima kasih atas perhatian" senyum pastu blah jela. emosi2 pun turun kat anak. anak pulak emosi sekali. happy2 je tayah dulik orang.

normal. masing2 punya perut. asalkan baby sihat, nothing to worry

1st preggy mmng x brp nmpk..tunggulh nnti ank 2,3,4 hehe

Ok la tu org kata perut kecik. Tu satu pujian tu