pantang makan

sebenarnya pantang makan lepas bersalin.. 44 hari ke 100 hari? lamanya kalau 100 hari 😵 korang pantang bape hari gais?

29 Balas

sy pantg bertahun..sb czer..skrg Bru dua Thun berpntang tpi akn sy lnjut kn ke 5 thun..bdn nk guna lama..xnk nti akn dtg sakit sne sni..ape org mkn Kita thn kn je sb bdn msing² nti yg sakit dri kita sndri..tpi Lau sis rsa pntgn hnya 44 hri xpe..asl kn jagn mudarat kn kesihtn sis..ok..