Pantang 44 hari

lps pantang 44 hari bln mkan ape je .. ke kna pntang smpai 100 hari ..

2 Balas

Pantang smpi 100 hari tu sume adat sbnrnye bkn wajib..bergantung pd individu sbnrnye..dlm mase berpantang kita digalakkan amik mkanan yg berkhasiat utk bantu penyembuhan.. Mcm sy sndr,sy pelbagaikn menu pantang n konsep cuba sikit dlu utk tgk jika ada reaction sbb baby BF..cuma sy x mkn makanan pedas masa berpantang.so far tiada timbul ape² mslh pada sy n bby