pantang makan

sebenarnya pantang makan lepas bersalin.. 44 hari ke 100 hari? lamanya kalau 100 hari 😵 korang pantang bape hari gais?

29 Balas

boleh refer posting dkt page fb doctor imelda balchin pakar o&g. selagi awak xde alergik dgn apa2 makanan awak boleh je nk mkn. xperlu pantang pon. cuma makan berpada2 je. dan boleh refer table pemakanan dr kkm ni juga

1y ago

if awak xnk stress semasa berpantang awak follow doctor imelda balchin ni. pantang awak pon jadi mudah. xperlu pantang makan pon. yg penting makan makanan bernutrisi. dan cara kita jaga luka jahit atau ceaser tu sendiri☺️