Siapa pernah makan ubat Zincofer

Sebelum ni saya makan acid folic je. Lepas tu dokter kk bagi saya ubat zincofer. Awal awal makan okay je. Lepas tu bila makan pagi saya jadi loya. Terus muntah muntah. Sebab perut kosong ke? Saya tanya dokter, dia suh saya tukar makan waktu malam sebelum tidur dan selepas sejam makan tapi sama jugak nak tidur tu perut jadi tak selesa dan terus muntah. Selain zincofer ubat apa lagi boleh makan ya?

2 Balas

sama lah saya lepas sejam telan zincofer rasa loya nak muntah...MMG semua MCM tu ke🤔