baru rasa baby gerak

Sebelum ni mmg dh rasa baby gerak cuma tk yakin . semalam betul2 rasa tulang2 dia , kuat pulak tu .. saya nk tanya , klu bby bru start gerak mcm ni mmg dia belum aktif kan ? sekali je rasa gerakkan nyaa . skrg bru 19 week

11 Balas

Sy 17week dh rasa baby gerak...seronok main2 dgn dia...skrg dh 23week...kawasan makin sempit..tp kalau sekali dia gerak nmpak perot bergegar😄..seronok..borak2 dgn dia..mcm dia nmpk kita..kita pun nmpk dia..tp hakikat...masih dlm perot..😅tak sabar nk peluk2 dia nanti..

4y ago

Ikut atas org juga kan sis . sy 17 mggu tk rasa lagi