baru rasa baby gerak

Sebelum ni mmg dh rasa baby gerak cuma tk yakin . semalam betul2 rasa tulang2 dia , kuat pulak tu .. saya nk tanya , klu bby bru start gerak mcm ni mmg dia belum aktif kan ? sekali je rasa gerakkan nyaa . skrg bru 19 week

11 Balas

Jgn risau sis.. Baby aktif tu cuma msih kecik nnti dh 24week keatas perut sis tu beralun2 dibuat ya.. Tp sronok sbb kt bleh berbual ngan baby ms tu sbb tau dia tngah jaga

4y ago

Oh yeke . mgkin sbb kecik lg sbb tu jrg sekali rasa 😅 .. tq ye sis sbb share