baru rasa baby gerak

Sebelum ni mmg dh rasa baby gerak cuma tk yakin . semalam betul2 rasa tulang2 dia , kuat pulak tu .. saya nk tanya , klu bby bru start gerak mcm ni mmg dia belum aktif kan ? sekali je rasa gerakkan nyaa . skrg bru 19 week

11 Balas

Baby dh gerak sebenarnya cuma sis je belum dpt bezakan antara angin atau gerakan baby. Ruang masih luas so itu yg menjadikan kita teragak2. Nnt baby akan lebih aktif bila dh bertambah minggu

4y ago

Sama2