confused weeks and heartbeat

sebelum ni ada bleeding and refer pergi hosp utk checkup tapi alhamdulillah baby okay and masa tu doc bagitau kandungan 5w and ada kantung dan telur kuning tu. harini pergi scan dekat swasta sebab nak tengok baby berkembang tak. bila scan doc nya kata saya 8w tapi baby janin kecik sangat and belum nampak heartbeat. saya confused nak refer mana. kalau ikut hosp bagi. harini saya baru 7w. tapi kat swasta kata saya 8w 1d tapi janin kecik sangat dan tak nampak heartbeat. tolong saya mommies

7 Balas
4y ago

Tak boleh la sis, dia kata saya tak download ws. Sis bagi number sis saya ws😊🙏🏻