confused weeks and heartbeat

sebelum ni ada bleeding and refer pergi hosp utk checkup tapi alhamdulillah baby okay and masa tu doc bagitau kandungan 5w and ada kantung dan telur kuning tu. harini pergi scan dekat swasta sebab nak tengok baby berkembang tak. bila scan doc nya kata saya 8w tapi baby janin kecik sangat and belum nampak heartbeat. saya confused nak refer mana. kalau ikut hosp bagi. harini saya baru 7w. tapi kat swasta kata saya 8w 1d tapi janin kecik sangat dan tak nampak heartbeat. tolong saya mommies

7 Balas

Tak pe, tggu je nnti doktor hospital bgtau. Lgpun xjauh beza kan.. sy dulu kt swasta bgtau 7 mggu, kkia bgtau 8 mggu. Sy ikut kkia sbb check up kt sana. Baby lahir awal 10 hari dari due kkia.

Sama mcm saya..saya kena tunggu 2minggu lagi..taktau lah macam mana..harap yg baik2 je..moga urusan awak dipermudahkan n baik2 je..aamin..

5y ago

Terima kasih..aamin.. 😊

Sy first mcm tu jugak 8w tgk janin kecik sgt dan tiada heartbeat. Next 2 week sy bleeding dan gugur

4y ago

Tak boleh la sis, dia kata saya tak download ws. Sis bagi number sis saya ws😊🙏🏻

Scan kdng2 dorg ikt besar janin

Lama tak awak bleeding

Ikut due yang ada pada buku pink .

5y ago

Dah boleh buka buku tu