Kantung ada tapi baby masih samar samar

Hai. Nak tanya, kalau ikut tarikh last period saya dah 11w6d tapi bila scan untuk early confirmation pd 20/12/2020 dokter kata saiz baby baru 6w and dah ada heartbeat. Lately ni ada perasan lendir darah bercampur dengan lendir jernih, sikit je, sangat sangat sikit and tak spotted kat panties pontapi hari hari ada. 9/1/2022 saya pergi emergency hospital kerjaan untuk check and dokter buat transvaginal scan. Dokter cakap nampak egg yolks je baby macam tak nampak. Dokter kata mungkin baby tak jadi. Tapi tak kan dokter swasta masa mula mula scan tu tipu kata nampak baby and ada heartbeat? Ada mommies yany pernah alami tak? Helppppp! Sedih sangat

2 Balas

Sis ingat ya jng dlu bersama suami ketika kandungan belum mencecah 3bulan keatas..sy dlu pun g2 sis..xtau xblh bersama rupanya tu punca sy kes cm sis..dlu lepas bsams sy p kencing pasti akan keluar lendir darah g2😢

3y ago

Btl sis..sy pun ada tnya tp d jwab begitu ..sbb tu lah lama2 sy keguguran sis..xda rezeki..pas ni sy xda sdh bersama suami dlu seblum 3bulan..nak stabilkan dlu.

semoga semuanya dipermudahkan ye urusan sis. insyallah doa dan fikir yang baik baik. stay strong mummy! ❤️