NAK TANYA☹️

hi mommies nak tanya, semalam scan kat klinik swasta saja scan. pastu doc nya cakap saya 8w tapi janin saya kecik sangat and tak jumpa heartbeat. tapi kalau saya ikut hospital kerajaan, sepatutnya saya baru 7w. jadi saya nak ikut yang mana satu ya mommies☹️

NAK TANYA☹️
8 Balas

Itu biasa sebab baru 2bulan kan... Biasa janin akan ade detik jantung seawal 11week..maybe 8week tu dah ade.. Tp x nampak lah... Small sngt kn... Sabar ye mommy

4y ago

sis dh bersalin? mcm mane sis? sy mengalami situasi mcm sis..scan kt klinik laim 8w 4d..scan klinik lain 9w 3d..dan ada kantung dan baby tp xde heartbeat..dr bgtau janin xmembesar mengikut usiamya

it so k mumy awl lgi tu... sya dlu mcm tu jgk 2 3 kali scan xnmpk n x dgr jntug tp now ok dah 7month dah...jga dri jgn angkt bert2 bnyk2 rest

4y ago

Scan biase.. baby not growing dan takde heartbeat. Sepatutnya da 10weeks da. Dktor tu da minta maaf. Sedih 😭😭 tak puas hati pegi kat klinik, dktor tu ckp ada juga tp heartbeat tak kuat. Doakan tau .

Puan ni dah dekat dgn due ni.. bulan depan dah bersalin.. post ni Lama.. tahun lepas. Cuba tengok gambar scan🤦‍♀️

4y ago

Slh ka bertanya balik. Kan pengalaman dia lalui. Biasalah post akn up if related post. Mslh juga

Saya scan masa 10w baru nampak heartbeat... di klinik kerajaan

Scan semula masa 10w nanti nampak la. Saya pun mcm ni juga

T ye dah besr kit scan lah kecik sngt lg memg xnmpk

Post lama ni..

Sllunya anggaran nie lewat atau awal smngu je..Swasata @ gov nie..Jgn isau dua2 boleh ikut..

5y ago

baikk😊💛