Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

bacaan ok.. Nanti doktor bgtau.. Saya dr awal Lpasbuka buku pink dan minumfirst air gula terus kena Gdm Insulin lg.. Bsp 6x untuk yg ambik insulin.. Tp Alhamdulillah 15hb 6 doktor dh off sbb sy tryamalkandiet..hati dlm ambik mknan.. Skg diet 2 minggu buat bsp 4x sj.. Suami peneman setia xpernah bosan hntr ambik..think positif..

4y ago

Sy kne mnum masa 27weeks, kene buat bsp sbln skli lpas ni