Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Sy pn buat bsp ni jugak sis, tp sy rujuk doc sy nm buat bsp sendiri kat rumah, alhamdulillah dia bg tarikh so kita buat bsp kat rumah je, x yah g kk 😘 sis tanya doc / nurse nanti nk buat bsp kat rumah 🤗

4y ago

Aah, kena beli sis, nnti minta tarikh dgn nurse k 😍