Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Biasanya kene buat dua minggu sekali.. better sis beli mesin bsp sendiri bole buat sendiri kat umah tk perlu ulang alik gi klinik

4y ago

Ohh..Tadi lepas cek gula pukul 8 malam tanya nurse die cakap sebulan sekali buat BSP. Tapi sy beli jugak alat tu untuk cek sndiri.. BTw thank you for the info 😊