sape ada kenal confinement lady area klang ?

Sebab , sy sekarang dduk ngn mentua .. Mentua pulak tak sihat .. Semua mkn pkai ayh yg sediakan ... Sy bercdang nk pantang 2 minggu di rumah mentua .. Dan slbihnya di kmpung sy sendri ..

1 Balas

why not terus berpantang kat kampung sendiri?

5y ago

Mmg cdang mcm tu jugak .. Tp mak sy da tkde .. Yg ada mak tiri je .. Dia pn tkde penglmn pregntt n pantang .. Dua minggu awl tu ingt nk bg suami bermanja dlu ngn bby .. Nk checkup semua dlu .. Then slbihnya bru blik kmpung ..