DETAILS SCAN DI KLANG

Asslamualaikum mommies Siapa dkt sini org klang? Kt mana ya nk buat details scan area pelabuhan klang?. Sbb sy org kedah. Duduk rumah mentua. Xtau dkt mana nk buat details scan. Tnya fmly mentua dorg xtau sngt yg ada details scan. Scan biasa jaa dorg tau. Please help mommies Thank you momies

3 Balas

klinik safwa klang wase je. rm 100 ja.

Klinik ajwa

Kalo rajin nk ke Shah alam, klinik noura xslap sy.. Murah pun murah.. Aritu tgh offer rm89 jek xslap. Tp kne appointment dulu.. Aritu dlm app ni, ade mumy yg ckp psl detail scan kat klinik noura tu..