Awak² start kerja masa baby berapa bulan? Then awak² semua mix susu bf+fm atau masih fully bf?

Sebab saya dah jaga baby almost 5 month. Then dapat job, so sayang nak hantarkan kat orang. Tapi nak taknk terpaksa la sebab nak cari duitkan ☺Lepastu saya tengah dilema nak bagi susu apa untuk fm. Sebab susu badan saya boleh direct trus untuk minum je..kalau nak pam tu rasa macam kecewa sikit. Selalu dapat 2oz, 3oz. Dh ikhtiar macam². Tapi sama je. And banyak artikel saya baca susu fm lebih elok after 6month. Hmm sorry saya anak first. So taktahu sangat. Can u all gimme some suggestion? Any advice? Then kalau minum susu fm+bf ada tak baby turun berat badan or anything?

1 Balas

pn cuba try Nufiya.. alhamdullillah susu sy dari drop hari tu terus banyak 🤗 boleh pm sy. www.wasap.my/60129876070/jellynufiya kalau boleh susukan baby sampai umur 2 tahun 🤗