BREASTFEEDING

Hi.! Saya baru sebulan bersalin. Bagaimana nak bagi baby kembali semula BF.? Sebab pada hari pertama deliver, BF tak ada langsung. Bagi susu FM.. bila BF dah ada sikit, sy bagi BF tapi alangkahnya baby tak puas menyusu sampai sekarang.. so, sy cover dengan susu FM.. saya memang nak fully BF pd baby... Maaf kalau ayat saya mengelirukan.. ada tips macam mana nak kembali kan baby fully BF ..?

2 Balas

Rajin kan pam bnyk kan mnm air mkn mkanan yang tmbh susu bdn. Bila susu bnyk baby akan puas mnm

Rajin2 pam susu.. Bg bby susu yg dipam tu..