Bf & Fm

Boleh tak kalau kite bg baby kejap bf, kejap susu fm. Sbb kkdg anak sy bf macam tak puas. Then sy bagi susu fm pulak.

8 Balas

susu ibu baby memang lambat kenyang,sbb tu kene bagi sekerap yg boleh.. susu fomula mng cepat kenyang,tp bila dia dh syok susu fomula jd dia akan kurang dgn susu ibu nnt... klu saya mng tak campur siap pump buat stock lg...bukan mudah ank nk bf tp klu dh ade tu bg je...lg kerap dia minum lagi bantak susu kita ade nnt...try cari vit tambah susu in shaa allah susu akan melimpah ini pendapat saya....

3y ago

sis pam berapa kali 1 hari??ada mkn apa2 suplimen or milk booster x?

Blh puan... Sayapun gilir2... Jgn Smpi mudarat pd baby Sebab Lapar Susu... Susu ibu pd ibu tak Sama... Ade byk.. Alhamdulillah... Tp Klu yg sikit tak kenyangkan baby... Kesian baby nanti...🤗🤗🤗

takde mslh mommy..dr anak kita nangis2 sampai kita pun tak boleh buat kerja lain..better topup je..doc n nurse pun ckp takde mslh kalau nk topup fm 😊

boleh je . sy tengah stress susu sikit. baby tak puas minum. mcm skrang 10%bf 90%fm.

Sy pon buat cmtu.. 😊

sa pun bgtu jua..gilir2 jua

Boleh puan

Blh e