susu Formula yang bagus

Hi Mummy2 Bole suggest tak susu FM ? anak saya dah minum lactogen , S26, frisolac (Hijau) , baby dutch, saya dh nak masuk kerja . sekarang memang full bf . tapi kalau nak pam saya tak dapat supply banyak . macam susu tu sekali minum je . so nak campur2 fm + bf bole suggest tak susu yang best

2 Balas

Anak sy minum s26 gold sembelit..tukar ke dutch baby jadi kahak..tukar ke lactogen cirit birit pulakk..last² dupro jugak serasi..dh pack ke 4..anak sy dh 65hari ☺️

Awak kena try and error sampai dapat. Boleh cuba -Anmumlac -Enfalac -Morinaga -Dupro *Penerimaan tertakluk pada baby.