Macam mana nak tahu kita gugur kalau kita tak tahu kita mengandung sebelum ni?

Sebab minggu lepas Check ade line samar2 beberapa jam.. Lepas tu Check hari yg seterusnya negatif😑ni hari ketiga period.. Tapi period xbyk mcm selalu.. Tp hari pertama dan kedua darah Sgt pekat dan ketul2.. X pernah kena period darah pekat mcm tu..

Macam mana nak tahu kita gugur kalau kita tak tahu kita mengandung sebelum ni?
8 Balas

pergi klinik. scan..

4y ago

alhamdullilah. okay take care