Hi...sorry gambar agak mngelikn nak tanya kalau macam ni keguguran ke?

Sebab saya tak tahu pun saya mengandung...baru check upt smlm double line tapi harini terus keluar darah ingatkan period mcm biasa...ingatkan x pregnant pun false result mcmtu...tiba² keluar benda tu #FirstTime #naktahu

Hi...sorry gambar agak mngelikn nak tanya kalau macam ni keguguran ke?
8 Balas

Darah tu ketul2 tak. Kalau ketul2 tu mgkin tanda2, sbb sy pregnant kalini bleeding 3kali takde ketul2, tapi darah byk kluar, pintu rahim pun tak terbukak, skrg dah 29w, bleeding walau 1 pantyliner pun refer hospital cpt

awk g emrgcy.. nnti dia akn cek refer ke o&g.. sy br lps bleeding ms kndgn 6mnggu++.. bleeding 2ari je.. bila.cek msk cmra bawah rahim dh ksng..upt trus jd ngtve..doc suspect chemical pregnancy..

masa kandungan sy 9minggu,sy pun ada keluar darah mcm ni..tapi tak sakit pun..alhamdulillah skrg dah 19minggu..sy doakan kandungan awk selamat dn sihat

bwk darah ni pg emergency terus ya.

sama mcm saya dulu masa gugur .. pegi emergency cepat

macam gugur sis, baik bawa terus ke emergency sis

kmungkinan nk gugur sis,sma mcm sy sblum ni.

mcm gugur je