Upt positif tp keluar darah mcm period

Hi ibu,nak tanya saya check upt 22/7 ada 2 line samar2,and hari nim ada keluar darah pekat ada ketul2 mcm darah beku,..kenapa ye,ada yg pernah alami mcm saya x,sye keliru nie darah period ke darah gugur.#pleasehelp

3 Balas

Jumpa doc trus sis, saya baru terjadi minggu ni, doc scan saya takda kantung dan upt saya dah jadi -ve, saya pun chemical pregnancy.. semoga ada rezeki untuk sis, cepat cepat jumpa doc ya

Chemical pregnancy. Sy penah jd and jumpa doc, doc ckp kandungan tak menjadi. So dia keluar sebagai darah period. Period dia akan lama sikit dari biasa

mgkin chemical pregnancy