Bayi batuk-batuk

Sebab bayi kejap batuk2

7 Balas

Batuk biasa biasa atau batuk teruk berkahak? Kalau biasa biasa, maybe sebab dia sejuk ke, ada debu ke, atau tekak gatal sikit. Kalau berkahak, pergi jumpa doktor ya. Kena cairkan kahak and make sure kahak takde dalam lungs

Baby sya pun batuk demam panas🥺batuk takda la berkahak batuk kejap² biasa je.harini nak bawak p klink.agak² doc bagi tak ubat batuk selsema utk baby usia 12 hari

Baby bawah 2bulan kne g hospital ya. Anak saya pun batuk2 kering. Baru 16hari, demam on off. G hospital kne admit wad Sbb ada kuman dlm darah n positif c19.

Hi, saya ada jual essential oil utk baby batuk2. Selamat utk digunakan. Anak saya jrg batuk sebab selalu sapu essential oil je.

1y ago

Esntiol ape sesuai utk bby btuk

bagi minum air suam sikit2 sepanjang hari

1y ago

boleh ke baby 2month minum air suam? sbb baby sy bantuk kahak dah 4hari

baby umur berapa sis

batuk biase ke

2y ago

mcm x ok je tu