Bayi 6 bulan batuk

Hai ibu2, anak sya 2 3 hri ni asyik batuk2 time tido.. klu time berjga takde pulak batuk2.. aktif.. minum susu lalu, mkn pun berselera... Dah pegi klinik, doktor ckp bayi 6 bulan takleh bgi mkn ap2 ubat lagi... Just kena pntau je batuk dia mcm mna... Ibu2 ada tak cara utk legakan batuk bayi mcm sapuan ap2 ke.. #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

3 Balas

saya beli patch batuk utk baby.. alhamdullilah anak saya dh tkde batuk..tampal 3 hari berturut2 . belinkt farmasi .. no more cough tksilap saya

1y ago

sama2 sis .. saya pun tgk kt fb je ..pastu try beli .. alhamdullilah skrg anak saya dh tkde batuk .. anak saya umur 6 bulan bru .. first mom jgk 😅

Hai. Elakkan bagi makan makanan yang sejuk macam tembikai dll. Cuba sapu minyak di dada anak. Moga diberi kesembuhan

1y ago

ooo.. baik2 faham.. terima kasih ye sis 💕