bayi batuk & selsema

boleh bg tips tak utk bayi 2 bulan untuk hilangkan batuk & selsema. dah 4 hari tak hilang2, dah sapu minyak & cream macam2 tak jalan. lepas cucuk 2 bulan bayi demam, batuk & selsema. alhamdulillah demam dah hilang. cuma tinggal batuk berkahak & selsema jer. bayi ada batuk2 nak kluarkan kahak tu, tp kahak tak terkeluar, then dia telan balik. dah 7 hari bayi tak berak. help me.

3 Balas

G klinik wangsa kl jumpa doktor nadir..call dulu klinik tanya doktor ade x, biasanya dia ada ahad smpai selasa..dia akan buat nebulizer dan sedut kahak..recommended

Bayi tak berak dah 7hari ke? Dia minum fm atau bf awk?

da try guna sterimar n sedut ke?,

1y ago

guna yg sedut . tp kluar nya 2 3 titik ja