Bersalin week ke berapa

Baby korang masuk panggul masa week ke berapa ye dan bersalin berapa week.. Boleh kongsikan? Nak tau je

3 Balas

anak first 37 minggu dua minggu dari due sebab gdm control diet alhamdulilah dah besar dah umur enam tahun baru dapat adekk lagi dua minggu

klu sy sis brsalin ank prtma & kdua 39mggu lbh,ank ketiga 38mngu 4hari..yg keempat entah sbb skrg dh tk larat bawa perut..now 35week😁

First pregnancy saya masa checkup 36 weeks tiba2 baby transverse. 37 weeks bersalin normal sebab dah turun tanda. 😁