adakah sy mengandung?sbb xjelas tandanya berbanding dgn line yg disebelah..maaf sbb ni kali pertama.

Sdg merancang hamil

adakah sy mengandung?sbb xjelas tandanya berbanding dgn line yg disebelah..maaf sbb ni kali pertama.
9 Balas

Beli upt tester ni dia memang takde sekali instructions ke mcmana? Kat kotak/pamplet tu ada info kan, kalau double line ke single line ke apa maksudnya.... Ni sah2 la positif puan, asalkan dpt double line tak kisah la line tu samar ke jelas ke.... Bila kita TTC ni, kena rajin membaca.

4y ago

tq..utk pencerahan..akhirnye first baby...alhamdulillah

alhamdulillah ini positive. jaga diri ye akk. kalau nak confirmkan. confirmkan lagi dengan doctor ye..

alhamdulillah , positif tu , semoga dpermudahkan urusan

4y ago

tq...aminn² sis

tahniah..ngandung la tu.. terang2 2line..

tahniah sis.. semoga dipermudahkan 😊

4y ago

aminn...tq sis

positive, congrats

tahniah

Tahniah

ya